Aracın Tamir, bakım ve operasyon 2000 ile Toyota Corolla / Meydancı / Runx / Allex - Kullanıcı Kılavuzu / eğitimi.
Kılavuzu-operasyon için adım prosedürler, serbest bakım ve onarım RHD sağ Toyota Corolla (Corolla Fielder, Runx, Allex) 2000, 1M1 benzinli motor ile donatılmış(1.5 l) GE, (1.3 l) 2NZ~FE (1,8 l WT-l), 1ZZ-(1.8 l) FE, 2ZZ-G---benim adım sağlar.
Yayın onarım ve kontrol sistemi bileşenleri benzinli motorlar, (WT-l-i) vanalar değişken supap zamanlama sistemi ve asansör yükseklik ayarı ile ilgili ayrıntılı bilgi içeren ayarlama ve otomatik vites, ABS, BA ve REF de dahil olmak üzere fren parçaları (direksiyon (EPS askıya alınması da dahil olmak üzere onarımı için (elektrikli direksiyon))) sistem kendini kullanma talimatı-teşhis, otomatik vites, ABS ve EPS ve öneriler. Tüm yapılandırma seçenekleri detaylı elektrik şeması sağlar.
Bunların ortadan kaldırılması Olası arızalar ve yöntemleri listeler, izin verilen giyim ana parçaları ve sınırları, yağlama ve çalışma sıvı önerilen boyutları çiftleşme.